هزینه راه اندازی بستنی فروشی چقدر است؟
هزینه راه اندازی بستنی فروشی چقدر است؟
هزینه راه اندازی این نوع کسب و کار بسته به مدل کسب و کار بسیار متفاوت است اما تقریباً برای هر فرد با هر بودجهای جایی در این صنعت وجود دارد. با مشورت و استفاده از تجربیات افراد کارکشته در شغل بستنی فروشی، هزینه کلی راه اندازی بستنی فروشی به طور متوسط بین 80 تا 100 میلیون تومان برآورد شده است . سرمایه لازم برای بستنی فروشی برای راه اندازی بستنی فروشی به شرح زیر است:
سرمایه لازم برای رهن و اجاره مغازه بستنی فروشی
اجاره یا رهن مغازه کاملاً بستگی به خود شما دارد. برای ارائه خدمات بیشتر به سرمایه بیشتری نیز احتیاج است. اگر میخواهید کار خود را با مغازهای کوچک شروع کنید، بهتر است بیشتر سرمایه خود را صرف تبلیغات، تزئینات و دکوراسیون بستنی فروشی کنید. انتخاب یک محیط مناسب با شرایط عالی و بازدهی بالا برای راه اندازی بستنی فروشی از واجبات است. پس از خرید یا رهن مغازه خود، باید تمامی استانداردهای بهداشتی لازم مورد توجه وزارت بهداشت را رعایت کنید. به طور کلی حداقل هزینهای که باید برای خرید یا رهن مغازه بستنی فروشی کنار بگذارید 80 میلیون تومان است.
متراژ بستنی فروشی
گروه نرم افزاری محک پیشنهاد میکند مکانی را برای تأسیس بستنی فروشی انتخاب کنید که به اندازه ۴۵ تا ۶۰ متر متراژ داشته باشد و دارای آب، برق، گاز و از همه مهمتر لوله کشی شهری باشد. اگر نیت شما راه اندازی بستنی فروشی کوچک است بهتر است متراژی در حدود ٣۰ الی ۴۰ متر را برای بستنی فروشی خود در نظر بگیرید.
اما اگر کارآفرینی ریسکپذیر هستید، متراژی بزرگتر برای بستنی فروشی خود انتخاب کنید و سرمایه کافی برای خرید، رهن یا اجاره آن کنار بگذارید.
محل مناسب برای راه اندازی بستنی فروشی
موقعیت جغرافیایی، موردی تأثیر گذار بر درآمد و میزان سود شماست. حساسیت به خرج دادن در انتخاب موقعیت مکانی مناسب منجر به فروش بالا و جذب مشتری میشود. مکانی را انتخاب کنید که شلوغ و پر رفت و آمد باشد. مثلاً راه اندازی بستنی فروشی در محدوده بازارها، مراکز خرید و مدارس و دانشگاهها و پارکها بهترین گزینه است. خیلی از افرادی که در بازارها مشغول خرید هستند، پس از راه رفتن زیاد به دنبال یک خوراکی خوشمزه میگردند. اینجاست که به سمت بستنی فروشی شما جذب میشوند.
حتماً مکانی را برای راه اندازی بستنی فروشی انتخاب کنید که در کنار داشتن جای پارک خوب، امکان چیدن میز و صندلی مخصوص مشتری هم در آن فراهم باشد.
هزینه خرید تجهیزات موردنیاز برای راه اندازی بستنی فروشی
خرید یخچال: اولین چیزی که پس از ورود به مغازه بستنی فروشی به چشم میآید، چینش بستنیهای رنگارنگ در یخچالها بزرگ است. یخچالی که خریداری میکنید باید جدید و آکبند باشد. سوراخ نبودن مخزن گاز آن چک شود تا بر اثر بی توجهی محصولات فاسد نشوند. قیمت یخچالها به دلیل نوسانات اقتصادی متفاوت است اما برای خرید آن حداقل 30 میلیون تومان کنار بگذارید.
بستی ساز قیفی: خرید این دستگاه با توجه به تمایل صاحب بستنی فروشی انجام میگیرد. برای خرید این دستگاه نیز به 30 میلیون تومان سرمایه احتیاج دارید. البته سود بستنی قیفی به دلیل مشتریان زیادی که بستنیهای قیفی دارند، بسیار زیاد است.
خرید میز و صندلی: تعداد میز و صندلیهای مورد نیاز برای تأسیس بستنی فروشی را متراژ مغازه شما تعیین میکند. اما به طور کلی هزینه میز صندلی چیزی در حدود 1 الی 1.5 میلیون تومان است.
خرید ظروف یکبار مصرف و نان بستنی: حدود 1 میلیون تومان از سرمایه شما را شامل میشود.
خرید سایر تجهیزات شامل:
- بستنیساز
- خامه زن
- یخ ساز
- تاپینگ بستنی
- دستگاه بستنی رولی
- تجهیزات آب میوه
- بلندر صنعتی
- آب پرتقال گیر
- آب مرکبات گیر
- آب هویج گیری
- شربت سرد کن دو مخزن
- مخلوط کن
- دستگاه فالوده
- یخ ساز
- آب هویج گیری
چند نوع بستنی داریم؟
از محبوب ترین انواع بستنی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بستنی سنتی
- فالوده
- بستنی ایتالیایی (جلاتو)
- بستنی ماشینی
- پاپسیکل، بستنی یخی، آلاسکا
- دون دورما
- ماست بستنی
- رول بستنی
- بستنی سرخ شده
- سوربِ (Sorbet)
هزینه طراحی دکور بستنی فروشی
یک بستنی فروشی با طراحی دکور خوب از خود طعم بستنی هم مهم تر است !
کار آفرینان به خوبی میدانند که دکور و دیزاین یک بستنی فروشی خوب بسیار در جذب مشتری تأثیر گذار است. مغازههای کوچک با فضاهای رنگارنگ به یاد ماندنیتر میشوند و انرژی مثبتی را برای مشتریها به ارمغان بیاورد. بخشی از بودجه خود را برای طراحی دکوراسیون داخلی بستنی فروشی کنار بگذارید تا سر خوشی مشتریان خود پس از میل بستنی در فضایی دوستانه را تضمین کنید.
هزینههای ثابت یک بستنی فروشی چیست؟
بسته به مدل کسب و کار خود، باید ماهانه هزینهای را برای اجاره، آب و برق و نیروی کار در نظر بگیرید. شما باید بخش قابل توجهی از بودجه خود را برای حقوق و دستمزد خدمه فروش کنار بگذارید. پیشنهاد میشود برای داشتن پسانداز، تعدادی از تجهیزات خود را در انبار نگهداری کنید تا در روز مبادا برای تأمین بودجه به فروش برسانید.